KONTAKT

NOGOMETNI PARK SNEBERJE
  • Naziv: Daljinček d.o.o.
  • Naslov: Šmartinska cesta 240, 1260 Ljubljana Polje
  • GSM: 070 77 33 33
DELOVNI ČAS
pon – pet sob – ned
Marec /April od 12 ure od 12 ure
Maj/Junij od 12 ure od 10 ure
Julij/Avgust od 16 ure od 9-12 ure in od 16-21 ure
Sept./Oktober od 15 ure od 10 ure
od 1. 11. do 1. 4. ZAPRTO

Odprto do mraka!

Zadnji termin za začetek igre je najmanj 2 uri pred sončnim zahodom.

V primeru neprekinjenega dežja je igrišče zaprto.

PIŠITE NAM

S poslanim povpraševanjem dovoljujem, da Nogometni park Sneberje, zgoraj vpisane podatke uporablja za potrebe povpraševanja in medsebojne komunikacije ter me v zvezi z danim povpraševanjem kontaktira preko e-maila.

Nogometni park Sneberje se zavezuje, da bo skrbno varoval zaupnost vaših osebnih podatkov, dobljenih preko spletne strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

KAKO DO NAS

NAVODILA ZA POT

a) Kadar zapeljete proti Sneberjam (smer Nove Jarše) z obvoznice pri novem šentjakobskem mostu, zavijete desno tik pred prvo hišo v začetku naselja Sneberje (takoj za koncem prometne ograje). Po nekaj deset metrih zavijete pri zapornici z asfalta levo na makadam. Po 300 m zavijete levo čez nasip in potem še enkrat levo. Po cca 200 m pridete do parkirišča. (Sledite tablam).

b) Lahko pa tudi zapustite obvoznico pri izvozu Nove Jarše, zavijete na Šmartinsko cesto v smeri proti Savi, prečkate Sneberje in za zadnjo hišo na koncu naselja, pred prometnim ogledalom zavijete levo. Po nekaj deset metrih zavijete pri zapornici z asfalta levo na makadam.. Po 300 m zavijete levo čez nasip in potem še enkrat levo. Po cca 200 m pridete do parkirišča. (Sledite tablam).

označitev poti A2