KONTAKT

NOGOMETNI PARK SNEBERJE
DELOVNI ČAS
pon – ned
Marec /April/Maj 10:00 – 19:00
Junij/Julij/Avgust 10:00 – 20:00

Odprto do mraka!

PIŠITE NAM

S poslanim povpraševanjem dovoljujem, da Nogometni park Sneberje, zgoraj vpisane podatke uporablja za potrebe povpraševanja in medsebojne komunikacije ter me v zvezi z danim povpraševanjem kontaktira preko e-maila.

Nogometni park Sneberje se zavezuje, da bo skrbno varoval zaupnost vaših osebnih podatkov, dobljenih preko spletne strani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

KAKO DO NAS

NAVODILA ZA POT

a) Kadar zapeljete proti Sneberjam (smer Nove Jarše) z obvoznice pri novem šentjakobskem mostu, zavijete desno tik pred prvo hišo v začetku naselja Sneberje (takoj za koncem prometne ograje). Po nekaj deset metrih zavijete pri zapornici z asfalta levo na makadam. Po 300 m zavijete levo čez nasip in potem še enkrat levo. Po cca 200 m pridete do parkirišča. (Sledite tablam).

b) Lahko pa tudi zapustite obvoznico pri izvozu Nove Jarše, zavijete na Šmartinsko cesto v smeri proti Savi, prečkate Sneberje in za zadnjo hišo na koncu naselja, pred prometnim ogledalom zavijete levo. Po nekaj deset metrih zavijete pri zapornici z asfalta levo na makadam.. Po 300 m zavijete levo čez nasip in potem še enkrat levo. Po cca 200 m pridete do parkirišča. (Sledite tablam).

označitev poti A2